FORGOT YOUR DETAILS?

Pretvarač Inverter 900W 12V čisti sinus

1.150,00 kn

tip: cisti sinus 900W
konstantna snaga: 600W
vršna snaga: 1200W
ulazni napon: 24VDC
izlazni napon: 230V/50Hz AC
vlastita potrošnja: <0,8A dimenzije: 150x40x150mm

Opis

PRETVARAČI

U solarnom sustavu moguće je koristiti specijalne potrošače prolagođene za rad na baterijski napon ali u praksi kod imalo ozbiljnijih primjena, većina korisnika zeli koristiti potrošače za standardni mrezni napon od 220 V / 50 Hz. Zbog toga je potreban pretvarač u solarnoj instalaciji.
Pretvarač je uređaj koji služi za konverziju standardnog baterijskog napona od 12 ili 24 V u standardni mrežni napon 220 V, 50Hz. Tehnologija koju koristi Adriatic BB za proizvodnju pretvarača serije UPS i SINUS rezultira visokim stupnjem robusnosti, efikasnosti i prilagođenosti potrebama solarnih aplikacija. Rade se u snagama od 600, 1200 i 2000 kVA.

Osnovni princip
Na ulaznu stranu spaja se baterija 12V ili 24V, a ugrađena PWM elektronička regulacija pretvara istosmjerni baterijski napon u izmjenični sinusnog (serija SINUS) ili trapezni (serija UPS) oblika. Na izlazu je toroidni transformator visokog stupnja iskorištenja koji doprinosi robusnosti pretvarača. U uređaj je ugrađena zaštita od kratkog spoja, preopterećenja i pregrijavanja. Elektronička regulacija i toroidni trafo na izlazu omogućuju start teških potrošača (alatni strojevi, mali kućanski aparati, hladnjak i sl.).

Sigurnost napajanja
U pretvarače je moguće ugraditi automatsku preklopku za prebacivanje mreža(ili agregat) /solar te na taj način osigurati besprekidnost napajanja. Navedena mogućnost proširuje područje upotrebe za napajanje osjetljivih potrošača na nestabilnoj mreži, a ne samo u solaru. Prednost u odnosu na klasične UPS-ove je u tome da pretvarači Adriatic BB mogu stalno napajati potrošače iz velikih baterija, a ne samo 10-ak minuta kako je slučaj u informatičkim UPS-ovima.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Pretvarač Inverter 900W 12V čisti sinus”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

TOP