FORGOT YOUR DETAILS?

Solarno grijanje SOLE.58mm-24 cijevi

3.998,75 kn

STV kolektor visoke snage je idealan za grijanje vaše potrošne vode i za potporu grijanja. Ovaj kolektor označava visoka efikasnost i u prijelaznim mjesecima i kod nepovoljnih vremenskih prilika.

Nema na zalihi

Opis

Konstrukcija kolektor dozvoljava jeftinu samostalnu montažu na krovu. Sve uobičajene vrste montaže: montaža na kosim krovovima i na ravnim krovovima mogu se na licu mjesta ostvariti.

Vakuumska cijev preuzima direktno i difuzno zračenje sunca i jamči u prijelaznim mjesecima visoke prinose putem pretvaranja energije zračenja u termičku energiju.

Svi STV kolektori su certificirani prema smjernicama europskih organizacija za normiranje CEN i CENELEC i provjereni prema DIN-u.

Vakuum između međusobno stopljenih cijevi je dugovječan i djelovanje izolacije ostaje uvijek nepromijenjen. Time apsorberska cijev tijekom životnog vijeka konstantno daje visoku snagu.

Funkcija

Sastav Heat Pipe kolektora vakuumske cije

Heat Pipe cijev je prenositelj topline koji korištenjem topline od isparavanja i kondenzacije tekućine dozvoljava visoku gustoću toplotnog toka.

Kod sunčevog zračenja tekućina u vakuumskoj cijevi počinje isparavati i diže se prema gore. Time se materijalu koji treba hladiti oduzima toplina.

Para struji kroz cijev do zone za hlađenje, predaje toplinu isparavanja i pri tome kondenzira. Medij koji je postao tekući potom teče nazad na kraj toplotne cijevi i ponovno je spreman preuzeti energiju.

Prednost toplotne cijevi (Heat Pipe) je u visokoj gustoći toku topline, te u bespogonskoj cirkulaciji tekućine.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Solarno grijanje SOLE.58mm-24 cijevi”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

TOP